„Vario audra – 2016“ Pažagieniuose!

Unikalus, spalvingas, skaitlingas, ritmingas renginys įvyko š. m. birželio 25 d. Pažagienių k. Panevėžio r.

Pažagieniai buvo viena iš stotelių orkestrų varžytuvėse. Mūsų bendruomenė sulaukė net 9 orkestrų ir palydėjo juos plojimais.

Šio renginio laukėme ir ruošėmės: orkestrų vadovams nupynėm ąžuolo vainikus, orkestrantams, paruošėme lauknešėlius, įsteigėme prizą ir kt. Pažagienių gyventojus ir svečius sužavėjo Šeduvos gimnazijos orkestras, Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos Sedos skyriaus pučiamųjų instrumentų orkestras „Griaustinis“, bet labiausiai žiūrovams patiko ir mūsų įsteigtas prizas atiteko kaimynams – Šilagalio kultūros centro orkestrui „Sklepučini“, vadovas Vilmantas Vapsva.

Kol laukėme orkestrų Panevėžio rajono sporto metodininkė Liuda Žilinskienė organizavo sportinius žaidimus. Vaikai turėjo galimybę puikiai leisti laiką ant pripučiamo batuto, maudytis baseine.

Dėkojame Lietuvos varinių pučiamųjų instrumentų orkestrų asociacijai už unikalią idėją ir už galimybę išgirsti ir pamatyti tiek daug orkestrų vienu metu!

Ačiū visiems prisidėjusiems prie šventės organizavimo, o ypač Pažagienių mokyklos-darželio direktorei Vilmai Juozapavičiūtei-Kuprienei, seniūnaitei Angelei Andrunavičienei, bendruomenės valdybos nariams Miglei Ramonienei, Sigitai Jasiūnienei, Kęstui Andrunavičiui, Albertui Činikui, bendruomenės nariams – Nijolei ir Vidmantui Murauskams, Danutei Truškauskienei, Bronytei Čirvinskienei, Sigitai Makauskienei, Raimondui Imbrasui, Vincui Karsabutui, Artūrui Staniui, Stanislovui Jasiūnui ir visiems žiūrovams, kurie nepabūgo 35 laipsnių karščio!

Panevėžio rajono kaimo bendruomenės „Pažagieniai“

 valdybos pirmininkė Elena Stanienė

Dalintis: